Du er landet på Pavillon.dk, det helt rigtige sted at finde pavillon. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pavillon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luksus Pavillon Romantisk Omkring 350 Cm, Bronze

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Luksus Pavillon Romantisk Omkring 350 Cm, Bronze” fås til 19999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sommerdrømmen: Rund luksuspavillon ROMANTIK Denne vidunderlige pavillon troner i din have!Nyd vidunderlige solskinsdage med denne pavillon samt milde sommeraftener i godt selskab eller afslappende timer i to! Meget snart bliver det dit yndlings hyggeli…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Pavillon 3X4 M 180 G/Mâ² Gråbrun

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Pavillon 3X4 M 180 G/Mâ² Gråbrun til kun 2599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt med 2 Seattle-besøgendestole, der svinger frit og tilpasser sig nøjagtigt længden af ​​benet og vægten af ​​den person, der sidder. Takket være det ergonomisk formede sæde og de komfortable armlæn, er endnu længere siddeperioder ikke anstreng…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Leila Pavillon, Hvid

Næste anbefaling er “Leila Pavillon, Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Leila Pavillon, Hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 7799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pavillon Leila Lederdu efter en perfekt støtte til dine planter, der også er smuk at se på? Så er denne pavillon lige det rette for dig! Dens enkle og stilfulde design kombineret med mange klatringmuligheder garanterer ikke kun naboernes udseende. Arti…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Elegant pavillon, antik grøn

Produkt nummer 4 på vores “pavillon-liste” er Elegant pavillon, antik grøn som du lige nu kan købe for 7799,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Leder du efter en perfekt støtte til dine planter, der også er smuk at se på?  Så er denne pavillon lige det rette for dig! Dens enkle og stilfulde design kombineret med mange klatringmuligheder garanterer beundrende blikke. Pavillonen er håndlavet i j…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Hübsch sofapude Pavilion i pink rød og brun

  • Dagens pris: 246,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 329.00, nu kun 246,-.
    Du sparer 83 kr. / 25 %
  • Fundet hos Bydahlliving.dk
  • Mærke: Hübsch

Forhandlerens beskrivelse:
Hübsch sofapude i pink, rød, brunMål: 50×50 cmProduceret iBomuld (100%)Hübsch’s farverige univers byder på mange flotte puder, til fx sofaen.
Se hele udvalget af Hübsch puder her….

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

6: Denby Pavilion Grillpande 25 cm

Sidste produkt på vores liste er Denby Pavilion Grillpande 25 cm som vi har fundet til 863,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav lækre og sundere retter på denne fede Pavilion grillpande fra Denby.
Panden er fremstillet i støbejern, der er kendt for sine gode varmeledende egenskaber.
Pandens grillmønster sørger ikke blot for, at maden kommer til at se flot ud, den forsegler ogs…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pavillon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pavillon:

Dyreste Pavillon på listen er Luksus Pavillon Romantisk Omkring 350 Cm, Bronze fra Lammeuld.dk med en pris på 19999.00. Billigste udvalgte Pavillon er HP Pavilion DV5T / Pavilion DV5TSE – Oplader / strømadapter 65W 18.5V – 3.5A (7.4/5.0mm) som du kan købe for 149.00 hos Capida.dk. Forskellen på de to priser er 19850 kr. – de 6 Pavillon vi har fundet koster i gennemsnit 29311.91 kr.
Ovenstående Pavillon data og priser er hentet fra 16 butikker (Lammeuld.dk, Bydahlliving.dk, KitchenOne.dk, MyHomeMøbler.dk, Moreland, Capida.dk, Coop.dk, Mammashop.dk, Loukrudt, Toolworld.dk, & Add it, Bolig & Haven, AndLight DK, Homeshop.dk, Proshop.dk, BatteryStore & More). Alle Pavillon tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pavillon guides:

Fandt du ikke det rigtige Pavillon blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pavillon:

2 gode grunde til at købe en pavillon – og 3 ting du skal overveje inden køb

Overvejer du også, om du skal ud for at købe en pavillon? Det kan være en fed investering, og det kan også være et produkt, som man virkelig får brugt meget. Det kan være, at der er en særlig årsag til, at du skal ud og lede efter en pavillon? Det kan også være, at du bare altid har tænkt, at det kunne være smart at have en. Det kan du også sagtens have ret i. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er fornuftigt at investere i en pavillon, og hvad du bør overveje, inden du køber.

 

Når du holder sommer i Danmark

I år er der mange, der vælger at holde sommer i Danmark. Det kan være, at du har taget samme beslutning? Det er jo tilladt, at man kan rejse ud igen, men det virker bare mere sikkert at være derhjemme i stedet for. Hvis du skal tilbringe din sommer i Danmark, så er der nok god sandsynlighed for, at du kommer til at være meget i din have. Vi har haft nogle meget varme sommer de sidste par år i Danmark, og det virker til, at sommeren også kommer til at holde i år. Det kan være smart at have en pavillon til haven, fordi det f.eks. kan være, at det regner en dag, mens det stadig er varmt. Så er det da træls, at man ikke kan sidde udenfor, selvom temperaturen er til det. Her er det smart, hvis man bare kan sætte sig under en pavillon.

 

Skygge for solen

Det kan også være rart at have en pavillon, fordi man kan bruge den til at skygge for solen. Hvis man skal sidde ude en hel dag, så kan det virkelig være hårdt for huden. Det kan være, at du kender til solrådene? Man skal huske solcreme og solhat, og så skal man blive indenfor mellem 12 og 15. Det er selvfølgelig lang tid, men du kan også vælge bare at sætte dig under din pavillon i stedet for. En pavillon kan naturligvis også bruges til at skygge for regnen – så det er altså smart!

 

Hvor stor skal den være?

Inden du køber din pavillon, så er der nogle ting, du bør overveje. Det er f.eks. langt fra ligegyldigt, hvor stor en pavillon, du vælger at købe. Her skal du nok overveje, hvor mange mennesker, der skal være plads til. Hvis du f.eks. gerne vil have plads nok til at invitere en masse venner under pavillonen, så skal den også have den rette størrelse. Eller kan du naturligvis købe mere end én. Det kan også være, at du gerne vil have nok plads til, at du kan holde en fest. Det kan også være, at du overvejer at købe en pavillon, netop fordi du snart skal holde en stor fest i haven. Så er det smart, at man kan beskytte sig mod vejret, mens man stadig sidder udenfor. Her har man typisk også plads til flere mennesker.

 

Hvor skal den stå?

Det kan også være en god idé, at du i forvejen overvejer, hvorhenne i haven du skal placere din pavillon. Det er jo nemmest, hvis man kan stille den et sted, hvor der er græs. Der findes dog andre løsninger, så du skal ikke blive nervøs, hvis du ikke har så meget græs i haven. Det kan også være, at den skal stå et sted, hvor der faktisk er sol. Måske man sidder i skygge under en pavillon, men solen kan godt gøre rigtig meget for at give en behagelig temperatur. Derfor er der flere, der foretrækker at placere deres pavillon i solen.

 

Hvordan skal kvaliteten være?

Det kan også være, at du skal overveje, hvor meget du går op i kvalitet kontra pris. Når det kommer til pavilloner, så er der virkelig mange forskellige priser. Her er det smart, at man selv kan bestemme, hvor meget man har lyst til at betale for sin pavillon. Det kan jo sagtens være, at du kan finde en i bedre kvalitet, hvis du smider lidt flere penge efter det. Det er dog noget, som du bør afgøre med dig selv.

 

Hvorfor bestille en pavillon på internettet i stedet for i en butik?

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye pavillon online frem for i en fysisk butik – her får du 3 af de bedste.

Dine varer bliver leveret til døren

Måske har du ikke rigtig tid til at skulle hele vejen ind til butikken, parkere, finde den rigtige pavillon, stå i kø ved kassen, og så tilbage igen.

Det behøver du heller ikke bruge tid på hvis du bestiller online. Her skal du bare vente en dag eller to, og så kommer fragtmanden forbi med din bestilling til dig. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Og som regel har du endda fået gratis levering, så regner man ud hvad du ville have brugt på benzin, parkering og tid, ja så sparer du faktisk penge.

Leveringen behøver ikke koste noget

Den (måske) eneste anke der er imod nethandel er at varen også skal sendes hjem til dig efter den er bestilt, og at det altså koster noget. Ved et almindeligt køb er det jo dig selv der bærer pakken hjem, her betaler du en postmand eller et pakkebud for at gøre det. Men bare rolig – for de fleste webshops i dag tilbyder at du kan få gratis levering på dine pavilloner.

Nogle steder kræver et minimumskøb – nogle sender gratis uanset ordrestørrelse.

Rådgivning er stadig muligt når du køber online

Hvis du kigger på pavilloner indenfor nogenlunde normal indkøbstid kan du få hjælp til dit køb, ligesom i en almindelig butik.

Det kan være du gerne vil høre om noget med hvilken model du skal vælge, spørge ind til brugen, sikre dig at varen kan komme inden du skal bruge den, eller noget helt andet.

Her har du fleste webshops en chatfunktion der gør at du kan skrive med medarbejderen og få svar direkte.

Dejligt nemt.

Ud over pavillon.dk driver vi også siden fuglebade.dk – prøv at giv den et besøg hvis du har tid.

Måske kan du også lide:

Her på Pavillon.dk skriver vi ikke kun om Pavillon – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: